Академик Катица Ќулавкова само ги поврди сомнежите на магазин.мк дека со Референдумот ќе се легитимира неуставното и незаконското

Ќулавкова: “Дали референдумот се одржува за одговорноста да прејде на народот?”

Академик Катица Ќулавкова постави легитимно прашање на својот Твитер профил. Академик Ќулавкова ги потврди сомнежите на...

Мирко Бачиќ / 17 август, 2018 11:28

Социјалните мрежи се повеќе се користат од македонските политичари

Милошоски со “анкета” на Твитер кој прв ќе “лета” од Влада

И на Твитер се прави анкета! Зошто да не?! Поранешниот министер за надворешни работи – актуелен пратеник од ВМРО – ДПМНЕ...

Мирко Бачиќ / 8 август, 2018 8:51