Патријархот исто така остави пари за неговиот погреб во тоа време, 50 000 динари, но и облеката во која сака да биде погребан.

Еве што е напишано во тестаментот на патриархот Иринеј!

Патријархот Иринеј остави тестамент во кој ги подели своите лични предмети. По правило, едниот дел од тестаментот го оставил...

Перо Милчин / 20 ноември, 2020 21:06

Дивна не поседувала големо богатство на свое име, но за сега е познато дека има една голема куќа во кој живееше целиот свој живот.

МИСТЕРИЈА ! Карлеуша нема да го добие наследството од мајка си ?

Дивна Карлеуша изјавила дека Јелена и Душко имаат доволно за себе, и со неговото богатство тие ги осигурале своите животи....

Перо Милчин / 10 март, 2019 12:58

Американската воена и политичка легенда и мртов го "тресе" официјален Вашингтон

Мекејн во тестаментот прво побарал Трамп да не присуствува на неговиот погреб

Американскиот сенатор Џон Мекејн, кој почина во саботата, во политичкиот тестамент побарал на неговиот погреб говори да...

Мирко Бачиќ / 28 август, 2018 7:12