Како резултат, епидемиолозите во Србија ќе можат побрзо да го контролираат ширењето на болеста СОВИД-19 предизвикано од новиот вирус корона, соопшти Инфоцентарот на ЕУ.

Пристигна РОБОТИЗИРАН систем за тестирање на КОРОНА!

Србија ќе може да тестира за повеќе примероци од коронавирус во иднина отколку порано, благодарение на системот на референтни...

Перо Милчин / 5 април, 2020 15:34

Според планот на персоналот за здравствена криза, тестот го добиле само оние кои се пожалиле на заболувања слични на оние предизвикани од вирусот корона.

ТЕСТИРАЊЕ НА КОРОНА ВИРУС: Еве како се зема БРИС и колку се чека РЕЗУЛТАТОТ (ВИДЕО)

Тестирање на вирусот корона се шири во различни земји во многу различна мерка, пишува Beautiful & Happy. Според планот на персоналот...

Сара Фемина / 26 март, 2020 0:30

И покрај јасните симптоми, во Швајцарија само неколкумина се тестираат за вирусот корона . Експертите остро го критикуваат ова.

Страшно: Во Швајцарија девојка на средна возраст ОДБИЕНА НА КОРОНА ТЕСТ, еве зошто?

„Сестра ми е многу болна, има висока температура и постојано кашла. И беше земен примерок на крв, но не и беше направен тест...

Македонка Димкин / 14 март, 2020 16:37

Кога станува збор за СОВИД-19, лекарите сè уште се обидуваат да ја разберат целокупната слика за симптомите и сериозноста на болеста.

КОНЕЧНО ОТКРИЕНО: Ова е разликата помеѓу КОРОНА И ОБИЧЕН ГРИП, ако го приметите ова одма ТЕСТИРАЈТЕ СЕ!

Коронавирусот последниве денови ги пополнува насловните страни, но исто така и друг вирус е исто така активен во моментов....

Сара Фемина / 13 март, 2020 10:01