Стручните лица од животната средина ја потенцираа потребата од итно прогласување на Шар Планина за национален парк.

ОСМАНИ: „Шар Планина е едно од најзначајните подрачја за зачувување на природата во Македонија„

Вицепремиерот Бујар Османи, пред голем број амбасадори, претставници на меѓународни организации, градоначалници и други...

Сара Фемина / 21 септември, 2019 15:23