Не би требало да има некои изненадувања околу уредит екои ќе ги претстави затоа што досега се објавени бројни гласини за iPhone 12, како и за останатите модели.

Apple во вторник ја претставува новата iPhone серија

Новите гласини кои се појавија на интернет неделава горе-долу потврдија се што се зборуваше досега за новите модели на iPhone....

Владо Марин / 11 октомври, 2020 20:45

iPhone 11 и 12 би можеле да изгледаат многу слично

Пристигнува iPhone 12 – гласини за изгледот, бојата и перформансите

Иако Apple ја претстави серијата iPhone 11 пред само пет месеци, се појавија гласини дека го подготвуваат новиот iPhone 12, 12 Pro и 12 Max. Меѓутоа,...

Владо Марин / 17 март, 2020 21:47

Големината на микрочипот изнесува колку зрно ориз. Оваа технологија за прв пат беше претставена во Шведска во 2015 година, така што имплантите сѐ повеќе се користат во секојдневниот живот.

СТРАШНО: Швеѓаните ги заменуваат личните карти , со вградување на микрочип во рацете!

Како што објави агенцијата Франс прес, веќе повеќе од 3.000 луѓе во Шведска изминативе три години вградиле микрочип под кожата. Во...

Сара Фемина / 13 април, 2019 11:06

Вкупната продажба на возила со електромотор и напојување на батерија во 2025 се очекува да изнесува 12 милиони единици, и дури уште 21 милион на крајот на следната деценија.

Во 2021 година електричните автомобили ќе чинат колку бензин и дизел

Големите компании вложуваат сѐ повеќе и повеќе пари во развој на технологијата за електричните возила кои се повеќе се популарни,...

Рејхан Бајрами / 2 февруари, 2019 18:13

Најважно то што треба да го знаете за овој оперативен систем е дека нема да можете да инсталирате било кој друг програм ако тој не е во галеријата на програми што ги нуди „Windows 10 S“

Ви го претставуваме новиот оператеивен систем „Windows 10 S“

„Windows 10 S“ ќе биде новиот лесен оперативен систем на „Microsoft“. Зошто „лесен“? Затоа што ќе со него ќе работа само програми...

Македонка Димкин / 2 јули, 2018 16:11