Верувајте не ви е потребно многу време ниту мака, овие плескавици се прават експресно а се превскусни

Вкусен вегетаријански рецепт: Плескавици од тиквички

За оние кои не се љубители на месото овие вегетаријански плескавици се идеален рецепт за ручек. Верувајте не ви е потребно...

Катерина Крстиќ / 15 март, 2019 23:03