Ова бил омилениот колач на Тито и затоа на некои места не е само претседателски колач, туку ќе го најдете и како Титов колач:

Oва е омилениот колач на претседателот

Животот на Маршалот Јосип Броз Титот се уште е топ тема во регионот. Интересно е што малкумина знаат дека маршалот се опуштал...

Весна Петровска / 11 мај, 2019 13:08