Македонците се разединети и сите ние, политичарите, но и сите партии, имаат учинок и одговорност за тоа. ВМРО има зад себе историски пропуштени шанси, поделби, расколи, но се случувале и обединувања.

Тодоров: Мицкоски не само што е пречка за обединување на ВМРО, туку е пречка и за обединување на нашиот народ

Поранешниот министер за здравство Никола Тодоров се обрати до членството на ВМРО-ДПМНЕ и повика на обединување. „ Почитувани...

Рејхан Бајрами / 8 март, 2021 5:57

Во интервју за телевизија 1тв

Никола “Извини” Тодоров-човекот кој се извинува за неговите потези во политиката ама кога не е на власт!

Никола Тодоров беше човекот кој беспоговорно го слушаше Никола Груевски и ги креираше  партиските политики кои го револтираа...

Узунов Бобан / 21 март, 2019 9:28

Владата на СДСМ треба да се соочи со проблемот што го создаваше, а тоа е општа недоверба кон докторите и здравството, се заради политички поени

Филипче да го вакцинира Никола Тодоров!

“Недовербата на граѓаните во вакцините ја предизвика токму досегашната неодговорна, криминална власт во заминување од...

Данаил Михајловски / 3 јануари, 2019 14:55

Од МВР процениле дека Тодоров нема повеќе потреба од полициско обезбедување

По Мијалков без обезбедување остана и Никола Тодоров

МВР неодамна му го укина обезбедувањето и на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров. По завршувањето на мандатот...

admin@magazin / 7 август, 2018 13:24