Директорско разрешување

Вработени во Токсикологија алармираат за хаос, Демири нема да ја смени Илјази, туку Петровски

Наместо средување на хаосот на Токсикологија предизвикан од економската директорка Илјази, како што бараат докторите, министерот...

Калина Мартинска / 22 април, 2024 18:19

Како што посочија од клиниката, 10 пациенти биле машки, а седум женски лица. По амбулантскиот третман ја напушиле клиниката!

На Токсикологија примени 17 пациенти, од кои 7 малолетници

Во текот на новогодишната ноќ на Универзитетската Клиника за токсикологија- Скопје се регистрирани 17 алкохолни интоксикации,...

admin@magazin / 1 јануари, 2022 11:10

Најстариот, пак кој завршил на Токсикологија имал 63 години.

Докторите со полни раце работа: На новогодишната ноќ 29 пијани лица завршиле на Токсикологија

Дежурните лекари примиле 29 лица кои претерале со пиењето за време на прославата, но велат сите биле лесни случаи и по неколку...

admin@magazin / 1 јануари, 2020 11:45