Испораката на топлинска енергија е континуирана и се врши согласно мрежните правила.

ЕСМ-Енергетика непречено испорачува топлинска енергија

АД ЕСМ, подружица ,,Енергетика”, врши непречено снабдување со топлинска енергија на корисниците во Скопје, приклучени на...

Владо Марин / 10 јануари, 2022 17:56

Тврдењата на двајца докторите Нилсен и Џонсон Николс - покажуваат дека целата приказна не е без основа.

Коронавирусот не може да преживее лето, ќе го убие сончевата топлина: Стручњаците откриваат

Многумина се прашуваат дали коронавирусот ќе започне да стагнира со пристигнување на потоплите временски услови. Прашањето...

Перо Милчин / 25 февруари, 2020 21:56