Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денес го прославува својот 45. роденден.

ПРЕМИЕРОТ ДУВА РОДЕНДЕНСКИ СВЕЌИ: ДЕНЕС СЛАВИ РОДЕНДЕН!

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев денес полни 45 години. Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран...

Сара Фемина / 8 октомври, 2019 12:06