На советниците им се обрати градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска, која им посака успешна работа во следните четири години.

КОНСТИТУИРАН СОВЕТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ – ТРАЈКО СЛАВЕСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Трајко Славески од ВМРО-ДПМНЕ ќе биде претседател на Советот на Град Скопје. Конститутивната седница се одржа во МКЦ, кино...

Рејхан Бајрами / 17 ноември, 2021 20:14