Инаку Алма М е овластен увозник на мастиките Орбит и Ервејс, и велат дека во последните неколку месеци забележуваат производи на мастики кои истите не се дистрибуираат од нив.

Внимавајте: Во Македонија се увезуваат Орбит мастики со сомнителен квалитет

Компанијата Алма М која иницијално се занимава со увоз и извоз на стоки од широка потрошувачка денеска на својата официјална...

Катерина Крстиќ / 28 мај, 2019 10:38

Стандардизацијата на цените во Европската Унија е уште еден "недостаток" со кој земјите кои немаат силни економии се соочуваат со членството кое е премногу дури и за Велика Британија

На Велика Британија и се заканува тужба од ЕУ поради евтини кинески производи

И тоа е реалноста на Европската Унија, стандардизацијата на цените е еден од шоковите со кои се соочуваат и економски моќни...

Мирко Бачиќ / 25 септември, 2018 6:11