Филмот „Исцелител“ има освоено девет меѓународни награди

Македонскиот филм „Исцелител“ ќе се прикажува во грчките кина

„Исцелител“ македонскиот игран филм на режисерот Ѓорче Ставрески, од четврток ќе се прикажува во грчките кино сали. Својата...

admin@magazin / 16 јули, 2018 18:32