Би можел да се смени текот на војната

Америка ќе ѝ помага Украина со 61 милијарди долари во борбата против Русија

Претставничкиот дом на американскиот Конгрес денеска гласаше за законот за дополнителна помош за Украина, дел од пакетот...

Калина Мартинска / 20 април, 2024 21:05

Сугарески кажа два пати не за финансиска поддршка на Wizz Air, не може да и додели на Air Albania затоа што сеуште се екипира, се чекаше ли грчката Aegean Airlines?

Сугарески “субвенциите” ги чуваше за грчката “Aegean Airlines”?

Министерот Сугарески по второто поништување на јавниот повик за финансиска поддршка на авиопревозниците, очигледно не чекал...

Мирко Бачиќ / 29 октомври, 2018 14:21