Според Флака, добро информирани извори од СДСМ наводно велат дека Заев ќе се повлече и ќе биде наследен од досегашниот министер во МВР, Оливер Спасовски.

ДОЈДЕ КРАЈОТ: ЗОРАН ЗАЕВ ЈА НАПУШТА ПРЕМИЕРСКАТА ФУНКЦИЈА?

Заев може да си даде ocтавка од функцијата премиер. Ова може да се случи денес или во наредните денови се вели во објава на...

Рејхан Бајрами / 13 август, 2019 15:29