Најави и дека многу скоро ќе биде спроведена планираната темелна реформа во позитивната листа.

Дончев: Буџетот на Фондот во 2020 година за 100 милиони евра поголем од оној во 2018-та

Има пари за последната мерка со која се укинуваат квотите за лековите, рече директорот на Фондот за здравство Ден Дончев...

Весна Петровска / 1 октомври, 2019 20:47

Македонскиот тим кои се натпреваруваше на јуниорската олимпијада,се закити со три бронзени медали во Боцвана.

Три бронзени медали за јуниорскиот Македонскиот тим во Боцвана

Тимот од Република Македонија кој учествуваше на 15-та Меѓународна јуниорска олимпијада по природни науки што се одржа од...

admin@magazin / 12 декември, 2018 16:38

Шиповиќ се приклучи на барањето пдговорност откако беа доделњни голем број на грантови на функционери и блиски до власта

Мирослав Шиповиќ се приклучи на барањето одговорност за криминалните иновации

Поранешниот претседател на Советот на општина Центар од СДСМ, Мирослав Шиповиќ реагираше на земањето на криминални грантови...

admin@magazin / 24 јули, 2018 13:08