Борбата на двајца славни боксери е закажана за 22 февруари во Невада.

Тајсон Фјури: Мастурбирам седум пати на ден пред борбата со Вајлдер

Британскиот боксер Тајсон Фјури продолжува да ја забавува јавноста пред мечот со Дионте Вајлдер. Борбата на двајца славни...

Мате Парлоф / 14 февруари, 2020 22:37