Косовскиот премиер Рамуш Харадинај на својот Фејсбук профил објави дека повеќе не постои граница меѓу Република Косово и Република Албанија.

ХАРАДИНАЈ : “Нема повеќе граница помеѓу Косово и Албанија”

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај објави на својот Фејсбук профил дека од „денеска меѓу Република Косово и Република...

admin@magazin / 30 декември, 2018 10:07

Поради грешка авионот почнал да навлегува на воздушна територија на Република Србија

Косовскиот државен врв сам ќе се “испорачал” на официјален Белград

Некогаш грешките на контролните кули за лет може да ве чинат и затвор. Ова на сопствена кожа доцна синоќа за малку ќе го почувствуваа...

Мирко Бачиќ / 18 јули, 2018 9:37