Предвидувањата за влијателен британски астролог ги чекаат дури и оние кои биле крајно скептични во хороскопите во текот на целиот живот. Тој навистина „знае сè“.

Познат британски АСТРОЛОГ открива кога ќе биде крај на КОРОНА: Неговото предвидување е зачудувачко!

Секој што внимателно ги следи годишните и месечните хороскопи, го знае името на Бернард Фикалтер. Предвидувањата за влијателен...

Перо Милчин / 7 април, 2020 11:22

Кои хороскопски знаци најмногу се трудат во текот на односот?

ИСТРАЖУВАЊЕ ОТКРИВА: Еве кои хороскопски знаци се најдобри во кревет!

Астрологијата може да ви каже многу за некоја личност, вкус, став и вештини во спалната соба. Во истражување спроведено од...

admin@magazin / 19 март, 2020 15:25

За нив, лажењето е едноставно полесниот начин на кој обожаваат да ги кажуваат работите, притоа создавајќи приказни за секој мал настан.

Три хороскопски знаци важат за најголеми лажливци- Лагата е дел од нивното секојдневие

И покрај тоа што нема човек што е секогаш 100% искрен во секој момент од животот, кај овие 3 хороскопски знаци, лагата пак е секојдневна...

Весна Петровска / 18 јануари, 2020 13:03

Таа мечтае постојано, но е и долу на земјата. Знае како да ги постигне своите цели и да го преврти светот во име на нешто значајно. Жената Водолија е вистинска принцеза, која може да ја претвори секоја куќа во пријатен и негуван дом.

Ќе ги обожавате и ќе се потпирате на нив за се, а тие никогаш нема да заборават !

Секоја жена е приказна за себе, различна со секого, а сепак иста. Сепак дел од нив имаат заеднички црти, па ако верувате во...

Македонка Димкин / 18 декември, 2019 22:59