Христос Воскресе- Навистина Воскресе ! Порака за мир и благосостојба во секој блажен дом.

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА – НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА !

Православните христијани денеска во повеќе земји го слават христовото воскресение Велигден. Прославата започна во саботата...

Сара Фемина / 28 април, 2019 0:00

Во песната е опишано страдањето на Бог, Исус Христос и сите негови дејанија.

ВИДЕО: Бигорски манастир објави видео спот за Велики петок: Страдањата Христови

Бигорскиот манастир, кој е еден од најстарите во Македонија, објави видео запис по повод големиот христијански празник Велигден....

Катерина Крстиќ / 26 април, 2019 11:25