Охрид СОС пренесува статус од екологот и професор по биологија, Кирил Пржо, кој го критикува овој проект на општина Струга!

Мерко го посине Црн Дрим со осветлување од 110 илјади евра

Реката Црн Дрим во Струга посине, а општина Струга на својата Фејсбук страница се пофали дека ова е дел од проектот за осветлување...

Владо Марин / 20 јуни, 2021 11:37