Увид извршила екипа од полициска станица Гевгелија, а по наредба на јавен обвинител пронајдените делови од телото се предадено на вештачење.

СТРАШНО: Пронајдени делови од човечко тело кај Богданци

Вчера напладне во атарот на Богданци бил пронајден човечки череп, коска и делови од облека, соопштија СВР Струмица. Пронаоѓањето...

Рејхан Бајрами / 25 ноември, 2019 21:41