Како и да е, ако ви недостигаат трошки и треба да украсите слатки или само сакате да научите како сами да ги подготвувате, вие сте на вистинското место!

Како да направите домашни трошки од чоколадо: Толку едноставно, вкусот е 10 пати подобар од купените(РЕЦЕПТ)

Идејата да направите сами чоколадни трошки може да изгледа апсурдно, особено затоа што е познато дека можеме да ги купиме...

admin@magazin / 8 октомври, 2020 22:08

Чоколадото често се произведува во мали калапи во форма на правоаголници, животни, луѓе или објекти кои служат за славење на некои фестивали ширум светот.

Чоколадни коцки со кокос

Чоколадото опфаќа голем број на сурови и процесирани хранливи производи што имаат потекло од семето на тропското какао дрво....

Мирко Бачиќ / 5 февруари, 2020 21:49

Постојат два вида афродизијаци, оние кои влијаат психолошки и оние чие влијание е само физичко.

Чоколадото и Алкохолот како топ намирници за подобар секс!

Иако афродизијаците се користеле пред илјадници години во Индија, Кина, Египет и други делови од светот, науката многу...

Македонка Димкин / 15 октомври, 2019 23:21

Научниците велат дека најдобро е чоколадото да се јаде наутро, со цел да останеме концентрирани а и мозокот подобро работи во текот на денот доколку наутро примиме одредена доза на шеќери.

Не треба да се откажувате од чоколадото, треба да знаете кога да го јадете

Научниците дадоа зелено светло за јадење на чоколадото. Тие велат не треба да го исфрлите од исхраната, едноставно треба...

Катерина Крстиќ / 22 мај, 2019 23:23