Приврзаниците на Лацио пак демонстрираа нацистички поздрави од трибините

УЕФА со тешки казни за Лацио и Шахтјор поради расизам

Европската фудбалска асоцијација ги казни украински Шахтјор и италијански Лацио да затворат дел од стадионите во натпревари...

admin@magazin / 29 март, 2019 13:08