До сега можеби и не сте знаеле, но шеф Марк де Јонг има македонско потекло. Неговото семејство живеело во Скопје но по катастрофалниот земјотрес се преселиле во Брисел, каде Марк живеел до пред неколку години.

Вистинска убавица- ќерката на шеф Марк де Јонг ќе ве остави без зборови!

Миленик на публиката кога станува збор за готвењето, со француски шмек. Сигурно погодувате за кого се работи, за шеф Марк...

Едмонд Бекири / 22 јануари, 2022 6:56

Марк е многу активен на социјалните мрежи и често објавува фотографии па сега реши да се присети на младоста и објави фотографија стара 36 години.

Нема да верувате дека ова е шеф Марк- погледнете како изгледал пред 36 години

Марк де Јонг важи за миленик на публиката кога станува збор за готвењето, со француски шмек. Тој и е добро познат на публиката...

Катерина Крстиќ / 19 декември, 2019 11:31