Ништо нема да ме исплаши во мојата работа

Љупчо Златев за Магазин: Со вакви мафјашки методи нема да ме замолчат

Утринава во Маврово беше нападната екипата на Лидер во Маврово која истражуваше наводната злоупоѕреба на скопскиот градоначалник,...

Данаил Михајловски / 21 септември, 2018 22:15

Шилегов забранува секаков пристап до незаконски узорпираното државно земјиште во Маврово

Нападната екипата на Економски Лидер пред вилата на Шилегов во Маврово

Екипата на порталот Економски Лидер денеска беше нападната во Маврово откако била спречена да го снима државното земјиште...

Данаил Михајловски / 16:52

Станува збор за ворила покрај кои се движела германската канцеларка

Пајакот на Шилегов креваше автомобили за кои уредно било платено (ФОТО)

Поради посетата на германската канцеларка, Ангела Меркел во Скопје видливо беше присуството на голем број на полицајци како...

admin@magazin / 8 септември, 2018 16:22

Со ваквиот предлог Шилегов предизвика незадоволство кај присутните моторџии, кои рекоа дека никаде во светот не се наплаќа паркинг за мотори

Моторџиите незадоволни, Шилегов не се откажува паркингот ќе се наплаќа

Точно во 10 часот пред просториите на Град Скопје стотици моторџии дојдоа да му кажат „НЕ“ на градоначалникот Шилегов за...

admin@magazin / 1 јули, 2018 12:31