Семето од шипката може да се користи за правње масло кое се употребува за козметиката и дерматологијата.

Шипинки- лек против настинка и вишок килограми!

Доколку сакате за кратко време да ги отстраните маснотиите и да го исчистите вашиот организам од штетните материи, сокот...

Владо Марин / 19 октомври, 2020 19:12