Попустите во Солун стартуваaт на 14 јануари и ќе траат до 28 февруари годинава а Македонците викендите ги користат за шопинг во Грција.

Македонците “НАВАЛИЈА” на шопинг во Солун

Традицијата за шопиг во Солун во јануари и февруари продолжува и годинава. Попустите стартуваат на 14 јануари и ќе траат до...

admin@magazin / 4 јануари, 2019 10:39

Мажите инспирираат,привлекуваат со својата убавина, тие даваат а не бараат многу за возврат. Ги прифаќаат нашите желби и премногу веруваат во мудроста на својата муза.

Мажот што троши повеќе пари на сопругата, тој е побогат и посреќен

Многу антички традиции зборуваат за тоа дека ако повеќе инвестирате во вашата жена ќе бидете посреќен. Бидејќи жената е Божица...

admin@magazin / 26 ноември, 2018 23:28

Спроведената анкета во првото тромесечие на 2018 година во Република Македонија во која испитаниците се изјаснуваат за направените онлајн нарачки и купувања во последните 12 месеци покажува раст на онлајн трговијата

Збунувачки фактор? Македонците оствариле преку 400 илјади купувања преку Интернет

За развој на е-трговијата потребен е холистички пристап и партнерски однос помеѓу бизнисите, банките, владата и корисниците....

admin@magazin / 12 ноември, 2018 12:31

Шопинг препорака: Непроценливо наследство на италијанската уметност и култура

Аcqua di Parma – историски бренд со 100-годишна традиција

Секој од производите Аcqua di Parma е направен во одделни избрани италијански работилници, каде што производните техники се тајно...

Македонка Димкин / 31 мај, 2018 19:07