И прашувам јавно – дали тоа Зоран Заев мене ми се заканува?

ГЕРОСКИ: “Барам од ЗАЕВ јавно да ми се извини за оваа срамна, безобразна и дискриминирачка изјава”

Барам премиерот Зоран Заев веднаш јавно да се извини за оваа срамна, крајно безобразна и дискриминирачка изјава, од која...

Сара Фемина / 13 август, 2019 20:51