Јагодата тешка 290 грама влезе во Гинисовата книга на рекорди како најтешка на светот.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАЈГОЛЕМАТА ЈАГОДА НА СВЕТОТ: Влезе во Гинисовата книга на рекорди како најтешка (ФОТО)

Израелскиот фармер Каци Ариел претстави јагода од својата градина, која е најголема во светот. Јагодата тешка 290 грама влезе...

admin@magazin / 19 февруари, 2022 19:31