Меѓу месото најзастапено на трпезата било пилешкото. Годишно, покажуваат податоците, едно домаќинство консумира 44,8 килограми пилешко месо.

Што Македонците сакаат да јадат најмногу ?

Македонските граѓани најмногу консумираат леб, јајца, компири, млеко и безалкохолни пијалаци. Ова се најпопуларните продукти...

admin@magazin / 6 февруари, 2022 14:50

Српската армија во салата 1 организира простор за сместување, јадење и гледање телевизија, а достапни се книги, списанија и дневeн печат.

ЕКСКЛУЗИВНО МЕНИ- вака се хранат заразените ВО КАРАНТИН во Србија: Гулаш, свинско месо, печење, туршија, цвекло!

Во салата 1 на Белградскиот саем, каде што српските вооружени сили организираа привремена болница за прием и престој на лица...

Едмонд Бекири / 1 април, 2020 15:16

Симптомите се исклучително силна болка во стомакот, ширење на задниот дел, гадење, повраќање.

ЌЕ НЕ УБИЕ МРСНАТА ХРАНА: Најмногу инфаркти има за НОВА ГОДИНА, прочитајте ЗОШТО

Полн стомак со прасиња, руски салати, сарма, колачи и алкохол, што е обичај да се јаде за време на новогодишната ноќ, може да...

admin@magazin / 28 декември, 2019 10:06