Катица Јанева со слаб вокабулар во јавноста

Милошоски: Катица Јанева да прочита некоја добра книга за нејзиниот вокабулар !

Иако во извештајот на Европската Комисија законот за јавно обвинителство е веке апсолвирана работа, на  терен  работите...

Узунов Бобан / 5 јуни, 2019 17:25

Да повторам уште еднаш: нашите некрунисани кралеви на бомбашкиот рекет се истакнати фаци – од разузнавачката заедница, од медиумите, од правосудството и од светот на политиката.

ГЕРОСКИ: О мој цуцја вогељ, Катице мори, како тоа не гарантираш за бомбите?!

Шокиран сум од изјавата на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, која потврди дека е можно дел од бомбите што ги...

Перо Милчин / 16:26

Специјалната јавна обвинителка со конфузни изјави за продолжувањето на нејзиниот мандат

Катица Јанева со конфузни изјави: Иако не сакам, заслужувам да бидам на чело на СЈО !

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам...

Узунов Бобан / 14 мај, 2019 14:25

Изгледа Дадар беше горд што и покрај Фатиме Фетаи која му е редовен клиент во неговото студио, дојде на шминкање и специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

Катица Јанева го смени личниот опис кај шминкерот Дадар ?!

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, пред нејзиното гостување во емисијата ,,Правда и неправда” на 1ТВ се нашминка...

Сара Фемина / 31 јануари, 2019 14:00