Со тоа, Јовески практично вети дека ќе го доврши не/делото на првостепено осудената Катица Јанева.

Јовески даде ветување дека ќе го доврши делото на Катица Јанева!

Денеска стапува во сила новиот Закон за јавно обвинителство.Обвинителството нема да ја повтори грешката, кога заради непостапување...

Катерина Крстиќ / 30 јуни, 2020 11:32