Јовески ги означи како чиста шпекулација наводите што ги објави италијанскиот весник „Ла Верита“ во однос на трансакцијата од 750.000 евра на Меѓународниот сојуз и постапувањето на обвинителката Вилма Русковска.

ЈОВЕСКИ: Наводите на „Ла Верита“ се чиста шпекулација, тогаш Рускоска не беше раководител на Ообвинителството за организиран криминал!

Државниот обвинител Љубомир Јовески во изјава за МИА ги означи како чиста шпекулација наводите што ги објави италијанскиот...

Перо Милчин / 20 октомври, 2019 12:20