Жените ги тепаше со саксии, а мажите со туркање, фаќање за врат, тупаници....Паузите за јадење беа како концетрационен логор, ако не му беше по негова воља, грабаше било кој работник и му го фрлаше лебот во кал

ВТОР ДЕЛ: ВИСТИНАТА ЗА УБИСТВОТО НА ХОЛАНДСКИОТ ГАЗДА ВО СЕЛО ПРЕЉУБИШТЕ ?

Откако Магазин објави дел од вистината за потресното убиство врз холандскиот „газда„ кој се изживувал врз вработените,...

Македонка Димкин / 13 мај, 2019 12:43