Дали советничката на Заев го има главниот збор во Министерството за култура?

Цветанка Ласкова ги разгледува пријавите во Министерство за култура!?

Повеќе апликанти чии проекти не беа поддржани во Годишната програма на Министерството за култура, коментираат дека кога...

Стефан Каневче / 10 март, 2019 23:38