На социјалните мрежи пријателите веќе се простуваат од Андријана.
По две години борба со ракот почина ќерката на Јулија

По две години борба со ракот почина ќерката на Јулија

По две години борба со ракот, денес почина Андријана Мициевска, ќерката на пејачката и водителка Јулија. На социјалните мрежи...

admin@magazin / 12 мај, 2022 12:51