Метеролозите и денеска најавуваат нестабилно време.

Страшното време направи пустош во Љубаништа – целиот камп руиниран

Страшно невреме го зафати вчера охридското крајбрежје, силниот ветер направи вистински пустош во кампот Љубаништа, уништени...

Валерија Петрова / 11 јули, 2019 9:53