Овошјето на кое евентуално му се вадат семките и лушпата се сече на парчиња и се става во сад да се вари со еквивалентна тежина шеќер се додека не се добие густа смеса.

ЏЕМ ОД МАЛИНИ И КОКОС!

Овој несекојдневен спој ќе ве воодушеви со својот вкус. Ви донесуваме рецепт за овој фантастичен џем. Џем е слатко кое се...

Сара Фемина / 26 септември, 2019 20:57