Директорот на дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески со втор обид да купи џип вреден 20.000 евра за кој инсистира дека е најповолен за него

Славески со народни пари ќе купува џип вреден 20.000 евра

Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, одлучил дека за да ги врши своите...

Мартин Попоски / 21 ноември, 2018 12:28

Популарната водителка на ТВ Пинк, Јаковлевиќ, доживеа шок кога возилото кое го користи таа и нејзниот партнер, со нивните 4 деца, експлодирал

Кренат во воздух џип на популарна српска ТВ водителка

Во саботата кај стадионот на Црвена Ѕвезда експлодирал џип во сопственост на момчето на Душица Јаковлевиќ, водителката...

Мирко Бачиќ / 2 септември, 2018 11:21