Сè почнало со немиот германски експресионистички филм наречен „Човекот кој се смее“.џокер

ОТКРИЕНО: Дали знаете како настанал ЏОКЕР, омилениот филмски негативец?

Како што Супермен го има Лекс Лутор, Химен – Скелетор, Спајдермен – Зелениот гоблин, така Бетмен отсекогаш го имал Џокер....

Сара Фемина / 26 октомври, 2019 13:17