Новинарот Гарет М. Граф напиша книга „Единствени на небото: Усмена историја за 9/11“. Книгата наскоро ќе биде објавена, а дел медиуми објавија извадоци од неа.

Транскрипт од разговор открива што се случувало во Белата куќа за време на нападите на 11 септември

По 18 години од киднапирањето американски авиони и терористичките напади од 11 септември 2001 година, во кои загинаа 2.983 лица,...

Узунов Бобан / 12 септември, 2019 8:55