"Некој свесно заборава дека мандатот за влада, министерски места и функции ги дава единствено народот"

Мицкоски: Разните понуди да се реализира договорот со Грција ги сметам за непристоен предлог

Некој свесно заборава дека мандатот за влада, министерски места и функции ги дава единствено народот, а не поединци кои туркаат...

admin@magazin / 4 август, 2018 15:25

Од неговиот кабинет за Алфа велат дека немало ништо спорно во ова.

Фирма на Кочо Анѓушев доби 160.000 евра од Фондот за иновации

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“, компанија во која вицепремиерот Кочо Анѓушев е косопственик....

admin@magazin / 21 јули, 2018 9:00