За жал, само изолацијата не се одразува најдобро на менталната состојба на луѓето.

Руски експерт ја објасни врската помеѓу 5G мрежата и корона: ОВА Е ВИСТИНАТА!

5G технологијата работи во согласност со нормите на одредени земји и нема никаква врска со здравјето на луѓето, рече првиот...

Рејхан Бајрами / 14 мај, 2020 13:59

Во многу земји се јавија сомнежи, како во Белгија, но Брисел ја закочи имплементацијата, додека остатокот од Белгија е покриена со сигнал. Исто е и со Швајцарија – рече Манчевски.

Манчевски: Нема доказ дека 5Г има влијание врз животниот век на луѓето!

Моментално нема активни 5 Г мрежи во земјава, на дело се спроведува организирана кампања за ширење на лажни вести, рече министерот...

Рејхан Бајрами / 18 април, 2020 12:20

Проектот е вреден 15.000 евра, што општината го доби преку проект финансиран од Европската комисија.

МИСЛЕЛЕ ДЕКА Е 5G: Во Хрватска уништиле опрема за бежичен интернет!

Во хрватската општина Бибиње, недалеку од Задар, непознати сторители уништиле безжична интернет опрема, сметајќи дека станува...

Рејхан Бајрами / 15 април, 2020 15:04

„Тоа само негативно влијае на способноста на нашата индустрија да го одржи оперативниот капацитет на мрежите за поддршка на масовната работа од дома и достапноста на итни услуги“, забележа компанијата.

Страв од наводна врска 5G и COVID-19: Британците ги запалија телекомуникациските столбови!

Во неколку градови во Велика Британија запалени се столбовите на мобилната телефонија, при што дојде до злоупотреба на инженерите...

admin@magazin / 5 април, 2020 15:22