Скоро 293.236 деца ( возрасни МАЖИ во Србија) живеат со родителите и немаат намера да се женат и да си основаат Дом!

Шок во Србија, машките појма немаат за женење!

Последната листа вели дека во Србија има вкупно 293.236 такви “деца”, од кои во оваа животна ситуација има 203.403 мажи и 89.833...

Македонка Димкин / 27 мај, 2018 12:18

Одделот за противпожарна заштита беше во можност да го доведе најголемиот пожар во паркот Европа под контрола.

Забавниот Парк Европа во Фрајбург евакуиран

Во “Еуропапарк” во јужниот германски град Руст, избувна голем пожар. Портпаролот за 20 минути го потврди пожарот во работилницата...

Македонка Димкин / 0:16