Интервју со младата талентирана пејачка Марија Спасовска

Марија Спасовска: Каде и да одам го носам македонското знаме

Од каде е Вашата љубов кон музиката? Дали имате музичари во семејството? -Од мала пеам, сакам да свирам. За прв пат на 4 години...

admin@magazin / 15 јуни, 2018 9:56