Овенот сака романтичен и рамноправен однос

Жени, хороскопот открива: Кои знаци ќе ве третираат како кралица, а кои нема да ви угодуваат

Некои хороскопски знаци се многу посветени на своите партнерки, додека други не чувствуваат потреба да им симнуваат ѕвезди...

admin@magazin / 28 јуни, 2018 11:26

Сандра Булок во својот договор ставила клаузула дека нема да снима секс сцени

Сандра Булок откри зошто не сака да снима секс сцени

Американската актерка Сандра Булок во својот договор ставила клаузула дека нема да снима секс сцени, пренесуваат американските...

admin@magazin / 20 јуни, 2018 11:52