Деновиве на социјалната мрежа Фејсбук се појави едно видео од настапот на Влатко Миладиновски кој премиерно ја испеа “Велат нѐ нема, ама еве сме”!.

Велат не нема ама еве сме, солзи и радост кај Негушани во Егејска Македонија! (ВИДЕО)

Деновиве на социјалната мрежа Фејсбук се појави едно видео од настапот на Влатко Миладиновски кој премиерно ја испеа “Велат...

Македонка Димкин / 28 декември, 2018 15:18

Досега, „Балкан бенд“ позади себе има 5 авторски песни и три спота

„Стари песни, стари другари“- новата песна на „Балкан бенд“ (ВИДЕО)

„Стари песни, стари другари “ е насловот на новата песна на „Балкан бенд“, песна која ја промовираат заедно со спот. Музиката,...

admin@magazin / 6 јуни, 2018 13:45