Најголема заплена на дрога во Костарика.

Најголема заплена на дрога во историјата на Костарика: Запленети повеќе од 5 тони кокаин(видео)

Претставници на Костарика соопштија дека заплениле повеќе од пет тони кокаин, најголема ваква заплена во централноамериканската...

Стојче Бушин / 17 февруари, 2020 9:57

Останати вести од Есен / Зима